13/4/11

τα νεα μας....

Ο σκυλος μου εφαγε το στικακι που ανεβαζω τις φωτογραφιες και ετσι εμεινε πισω η ενημερωση του μπλογκ. Ομως αυτο δεν σημαινει πως εμεινε πισω η ναυπηγιση.Αντιθετα προχωρα με γοργους ρυθμους.
Τα δωματια τελειωσαν ( εκτος απο τις ντουλαπες), μπηκαν οι σκαλες, αρχισαν τα βερνικωματα, ο ηλεκτρολογος κοντευει να τελειωσει. το βιντσι μας συνδεθηκε. μπηκαν οι λεκανες, τελειωσαν ολα τα υδραυλικα, στο σαλονι αρχισαν τα μπογιατισματα, τα χαρτια του σκαφους προχωρουν , παραγγειλαμε στρωματα.
Τι απομεινει... να βγει το σκαφος εξω για το βαψιμο, για την επιθεωριση, να μπουν τα πορτακια στα ντουλαπια, χρωσταμε μια σκαλα στο πλωλιο δωματιο. ετοιμαζουμε τα κολωνακια και τις κουαπαστες τις πανω. να βαφτει εσωτερικα , να τριφτει το καταστρωμα και να γινει η συνδεση των γραμμων με τις μπαταριες για το φως....Μηχανολογικα ειμαστε ετοιμοι 100%, το ιδιο και υδραυλικα ( οι βρυσες φερνουν νερο, τα σιφωνια δουλευουν, οι δεξαμενες το ιδιο, διαρροες μηδενικες). ελαχιστα ξυλα πλεον μπαινουν στο σκαφος και επιτελους γλυτωσα το πολυ σαρωμα του πριονιδιου ( αποτελεσμα να αναπτυξω αλλεργια στην σκονη του ιροκου)...Τα 3 πανια ειναι ετοιμα. 2 φλοκοι και το μεσιανο. Μενουν τα σταυροπανα και το το πρυμιο λατινι. Α μενουν και καποια ξαρτια χρωστουμενα...
Υποσχομαι να ανεβασω συντομα φωτογραφιες.
καπου συντομα θα παμε και δοκιμαστικο...